Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia gastronomiczna : kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. 1 / Anna Kmiołek.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2013.Wydanie: Wyd. 2Opis: 311 s. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302112553
  • 9788302113338
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 12/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000136058
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155325 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny 1000136048
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 46/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136023
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 310.

Dla uczniów techników i szkół policealnych.