Technologia gastronomiczna : kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. 2 / Anna Kmiołek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302112560
- 9788302113338
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 12/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136059 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155326 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Available | 1000136049 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 46/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136024 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 259.
Dla uczniów techników i szkół policealnych.