Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016 / redakcja naukowa Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek ; autorzy: Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Anna Olszańska, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376587103
- Dostępne również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ma 19 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158493 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107254 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000157098 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157707 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000142404 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronach 145-[148].
Dostępne również w wersji elektronicznej.