Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego. Cz. 1 / pod red. Marcina Szulca.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1982.Edition: Wyd. 4Description: 135 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300017860
  • 8300017879
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109829 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 2 Available 1000107285
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109827 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 3 Available 1000107286
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydz. Weterynaryjnego.