Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (3) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Henryk Runowski, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk Ludwik Wicki ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Rolnictwo Polskie i UE 2020+ | Monografie Programu Wieloletniego ; 67Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 212, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376587097
Subject(s): Online resources:
Szczepaniak, Iwona
  • Field of activity: Ekonomia.
  • VIAF ID: 101743218
Kosior, Katarzyna
  • Field of activity: Ekonomia.
  • Field of activity: Nauki polityczne.
  • VIAF ID: 90589176