Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (3) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Henryk Runowski, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk Ludwik Wicki ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376587097
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107274 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny | 1000157127 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157814 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny | 1000142673 |
Liczba zamówień: 0