Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (3) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Henryk Runowski, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk Ludwik Wicki ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Rolnictwo Polskie i UE 2020+ | Monografie Programu Wieloletniego ; 67Szczegóły wydania: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Opis: 212, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376587097
Tematy: Zasoby online:
Szczepaniak, Iwona
  • Obszar działalności: Ekonomia.
  • VIAF ID: 101743218
Kosior, Katarzyna
  • Obszar działalności: Ekonomia.
  • Obszar działalności: Nauki polityczne.
  • VIAF ID: 90589176