Baner ze zdjęciem biblioteki

VIII Sympozjum "Substancje obce w żywności" : wpływ metod technologicznych produkcji koncentratów spożywczych i artykułów odwodnionych na ich wartość higieniczną, odżywczą oraz właściwości organoleptyczne = VIIIe Symposium " Les matières étrangéres dans les aliments" / [kom. red. A. Hanftwurcel et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: French Summary language: English, German, Polish, Russian Series: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ; 80Publication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, dr. 1969.Description: XIX, [1], 709, [1] s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • VIIIe Symposium "Les matières étrangéres dans les aliments"
  • Sympozjum"Substancje obce w żywności, 8"
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145676
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Spis treści i streszcz. ang., niem., pol., ros.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
  • Field of activity: Wydawcy.
  • VIAF ID: 125795158