Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Analiza sensoryczna - Metodologia - Metody profilowania smakowitości PN-ISO 6564 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Opis: 10 stron : ilustracje ; 30cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373126147
NUKAT: xx004454497Inne nry kontrolne: (OCoLC)1066112401 Inny tytuł:
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 6564:1999
  • Sensory analysis - Methodology - Flavour profile methods [Inny tytuł]
  • Metody profilowania smakowitości
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna PN-6303 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000153077
Liczba zamówień: 0

ICS 67.240.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Wprowadza ISO 6564:1985 ; Ustanowiona 19 kwietnia 1999 r.

Tłumaczenie normy ISO 6564:1985.