Analiza sensoryczna - Metodologia - Metody profilowania smakowitości PN-ISO 6564 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 10 stron : ilustracje ; 30cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373126147
- Numer ujednolicony: PN-ISO 6564:1999
- Sensory analysis - Methodology - Flavour profile methods [Other title]
- Metody profilowania smakowitości
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | PN-6303 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000153077 |
ICS 67.240.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Wprowadza ISO 6564:1985 ; Ustanowiona 19 kwietnia 1999 r.
Tłumaczenie normy ISO 6564:1985.
