Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza sensoryczna - Metodologia - Metody profilowania smakowitości PN-ISO 6564 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 10 stron : ilustracje ; 30cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373126147
NUKAT: xx004454497Inne nry kontrolne: (OCoLC)1066112401 Other title:
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 6564:1999
  • Sensory analysis - Methodology - Flavour profile methods [Other title]
  • Metody profilowania smakowitości
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna PN-6303 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000153077
Total holds: 0

ICS 67.240.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Wprowadza ISO 6564:1985 ; Ustanowiona 19 kwietnia 1999 r.

Tłumaczenie normy ISO 6564:1985.