Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2017.Wydanie: Wydanie drugie uaktualnioneOpis: 345, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301194123
NUKAT: xx004428265Inne nry kontrolne: (OCoLC)1066108261 Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 20 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145917
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 09 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145916
Liczba zamówień: 0

Strona redakcyjna: Wydanie 2 - 1 dodruk (PWN).

Bibliografia przy rozdziałach.

Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.