Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2017.Wydanie: Wydanie drugie uaktualnioneOpis: 345, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301194123
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 20 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145917 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 09 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145916 |
Liczba zamówień: 0
Strona redakcyjna: Wydanie 2 - 1 dodruk (PWN).
Bibliografia przy rozdziałach.
Dla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.
