Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywność a składniki bioaktywne : XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Dróżdż, Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2018.Description: 135 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788394679637
Other title:
  • Żywność XXI wieku, 13
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 48 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145760
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 32 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145759
Total holds: 0

Bibliografia przy referatach.

XIII Konferencja Naukowa [...] - zadanie finansowane w ramach umowy 774/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę