Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish, English Publication details: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2018.Description: 190 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788394679620
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 50 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145764
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 45 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145763
Total holds: 0

Bibliografia przy referatach.

XIII Konferencja Naukowa [...] - zadanie finansowane w ramach umowy 774/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę

Niektóre referaty również w języku angielskim.