Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Szczegóły wydania: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2018.Opis: 190 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788394679620
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 50 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145764
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145763
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy referatach.

XIII Konferencja Naukowa [...] - zadanie finansowane w ramach umowy 774/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę

Niektóre referaty również w języku angielskim.