Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788394679620
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 50 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145764 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145763 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy referatach.
XIII Konferencja Naukowa [...] - zadanie finansowane w ramach umowy 774/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę
Niektóre referaty również w języku angielskim.