Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2014.Wydanie: Wyd. 4, dodrOpis: 157 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605369
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145977 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 14 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000145976 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 157.
