Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2014.Wydanie: Wyd. 4, dodrOpis: 157 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371605369
NUKAT: xx003946942Inne nry kontrolne: (OCoLC)982521776 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Me 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145977
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 14 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145976
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 157.