Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Tabele składu i wartości odżywczej żywności = Food composition tables / Hanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2018.Wydanie: Wydanie 2 zmienione, 2 dodrukOpis: 1182 strony ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320053111
NUKAT: xx004405571Inne nry kontrolne: (OCoLC)1027026769 Inny tytuł:
  • Food composition tables
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Se 01 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000145969
Liczba zamówień: 0

Bibliografia na stronach 1127-1129. Indeksy.

Tekst równolegle w języku polskim i angielskim.

Przygoda, Beata.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315242479