Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia żywności : mikrobiologiczne metody badania produktów żywnościowych / Maria Burbianka [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1971.Wydanie: Wyd. 3 popr. i uzupOpis: 493, [1] s. : il. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 78431 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000131936
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 031875/3 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000029355
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 031875/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000025684
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 482-486. Indeks.

Burbianka, Maria
  • Obszar działalności: Biologia.
  • VIAF ID: 162628988
  • Zawód: Biolodzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564

Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
  • Obszar działalności: Medycyna.
  • VIAF ID: 159519948