Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności pochodzenia morskiego / Zdzisław E. Sikorski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1980.Edition: Wyd. 3 zm. (2 wyd. pol.)Description: 567 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320402182
Uniform titles:
  • Technologia żywności pochodzenia morskiego (pol.)
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 38 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132453
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106804 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000126190
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 106362 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000120679
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 049336 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 12.05.2025 1000025871
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.