Technologia przetwórstwa ziemniaczanego : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Franciszek Nowotny et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mn 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000157548 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 80659 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000056057 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 032249/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000025905 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka pomocnicza dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych oraz wydziałów chemii spożywczej politechnik.