Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia łańcucha żywnościowego - Horyzontalna metoda wykrywania, oznaczania liczby i serotypowania Salmonella - Część 1: Wykrywanie Salmonella spp PN-EN ISO 6579-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2018.Description: 2, 53 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381672764
Other title:
  • PN-EN ISO 6579-1:2017-04
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6579-1:2017-04
  • Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8020 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153192
Total holds: 0

ICS 07.100.30.

Bibliografia na stronach 52-53.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 6579-1:2017, IDT ; ISO 6579-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6579-1:2003. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 marca 2017 r.

Wprowadza EN ISO 6579-1:2017, IDT ; ISO 6579-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6579-1:2003. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 marca 2017 r.

Polska.
Polska.