Mikrobiologia łańcucha żywnościowego - Horyzontalna metoda wykrywania, oznaczania liczby i serotypowania Salmonella - Część 1: Wykrywanie Salmonella spp PN-EN ISO 6579-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381672764
- PN-EN ISO 6579-1:2017-04
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6579-1:2017-04
- Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8020 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153192 |
ICS 07.100.30.
Bibliografia na stronach 52-53.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 6579-1:2017, IDT ; ISO 6579-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6579-1:2003. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 marca 2017 r.
Wprowadza EN ISO 6579-1:2017, IDT ; ISO 6579-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6579-1:2003. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 marca 2017 r.