Ser - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda van Gulika PN-ISO 3433 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Komputer
- Dokument online
- 9788381670777
- Numer ujednolicony: PN-ISO 3433:2018-09
- PN-ISO 3433
- Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method [Other title]
- Dostępne także w wersji drukowanej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8019 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153198 |
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 11.
Dostępne także w wersji drukowanej.
Tryb dostępu online.
Wprowadza ISO 3433:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
Wprowadza ISO 3433:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.