Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda van Gulika PN-ISO 3433 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2018.Content type:
  • Tekst
Media type:
  • Komputer
Carrier type:
  • Dokument online
ISBN:
  • 9788381670777
Other title:
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 3433:2018-09
  • PN-ISO 3433
  • Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method [Other title]
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne także w wersji drukowanej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8019 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153198
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Bibliografia na stronie 11.

Dostępne także w wersji drukowanej.

Tryb dostępu online.

Wprowadza ISO 3433:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.

Wprowadza ISO 3433:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.

Polska.
Polska.