Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Definicje i kryteria techniczne dla składników żywności uznawanych za naturalne PKN-ISO/TS 19657 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.Description: 10 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381675895
Other title:
  • PKN-ISO/TS 19657:2019-01
  • Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 19657:2019-01
  • Definitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8024 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153219
Total holds: 0

ICS 67.040.

Bibliografia na stronie 10.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku.

Wprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku.

Polska.
Polska.