Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby anizydynowej PN-EN ISO 6885 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Opis: 10 stron ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx004569980Inne nry kontrolne: (OCoLC)1091319280 Inny tytuł:
  • PN-EN ISO 6885
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6885:2001
  • Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:1998) [Inny tytuł]
  • Oznaczanie liczby anizydynowej
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna PN-6387 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000154112
Liczba zamówień: 0

Grupa katalogowa ICS 67.200.10.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 13 czerwca 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-86926.

Tłumaczenie normy EN ISO 6885:2000.

Wprowadza EN ISO 6885:2000, IDT, ISO 6885:1998, IDT.