Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby anizydynowej PN-EN ISO 6885 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Opis: 10 stron ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-EN ISO 6885
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6885:2001
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:1998) [Inny tytuł]
- Oznaczanie liczby anizydynowej
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | PN-6387 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000154112 |
Liczba zamówień: 0
Grupa katalogowa ICS 67.200.10.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 13 czerwca 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-86926.
Tłumaczenie normy EN ISO 6885:2000.
Wprowadza EN ISO 6885:2000, IDT, ISO 6885:1998, IDT.
