Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby anizydynowej PN-EN ISO 6885 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 10 stron ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-EN ISO 6885
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6885:2001
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:1998) [Other title]
- Oznaczanie liczby anizydynowej
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | PN-6387 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000154112 |
Grupa katalogowa ICS 67.200.10.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 13 czerwca 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-86926.
Tłumaczenie normy EN ISO 6885:2000.
Wprowadza EN ISO 6885:2000, IDT, ISO 6885:1998, IDT.
