Metody analizy żywności / Józef Budsławski, Zygmunt Drabent.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 87750 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000132412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038087 (Browse shelf(Opens below)) | 22 | Available | 1000039044 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038085 (Browse shelf(Opens below)) | 21 | Available | 1000037486 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038083 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000037475 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038448 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000037465 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038438 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000037464 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038439 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000037463 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038451 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000037462 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038450 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000037461 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038090 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000031306 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038088 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000029328 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 038091 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029309 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
038077 Elementy rachunku prawdopodobieństwa i statystyki matematycznej / | 038083 Metody analizy żywności / | 038085 Metody analizy żywności / | 038087 Metody analizy żywności / | 038088 Metody analizy żywności / | 038090 Metody analizy żywności / | 038091 Metody analizy żywności / |
Bibliogr. s. 389-391. Indeks.
Podręcznik dla studentów wydziałów rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych, może być również wykorzystany przez studentów kierunków towaroznawczych wyższych szkół ekonomicznych, a także przez pracowników laboratoriów badawczych i przyzakładowych, zajmujących się badaniem produktów żywnościowych.