Baner ze zdjęciem biblioteki

Metody analizy żywności / Józef Budsławski, Zygmunt Drabent.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1972.Edition: Wyd. 2 zm. i uzupDescription: 403, [1] s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 87750 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000132412
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038087 (Browse shelf(Opens below)) 22 Available 1000039044
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038085 (Browse shelf(Opens below)) 21 Available 1000037486
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038083 (Browse shelf(Opens below)) 20 Available 1000037475
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038448 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000037465
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038438 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000037464
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038439 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000037463
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038451 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000037462
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038450 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000037461
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038090 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000031306
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038088 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000029328
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 038091 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000029309
Total holds: 0

Bibliogr. s. 389-391. Indeks.

Podręcznik dla studentów wydziałów rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych, może być również wykorzystany przez studentów kierunków towaroznawczych wyższych szkół ekonomicznych, a także przez pracowników laboratoriów badawczych i przyzakładowych, zajmujących się badaniem produktów żywnościowych.