Mikrobiologia żywności : mikrobiologiczne metody badania produktów żwnościowych / Maria Burbianka, Anna Pliszka.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1977.Edition: Wyd. 4 popr. i uzupDescription: 507, [2] s. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK | MLZ-000300 (Browse shelf(Opens below)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174453 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041887 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000039659 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041886 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000039658 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041882 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000033371 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041885 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000032155 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041884 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000029310 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 19 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138563 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041883 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029254 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 041888 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000027190 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
