Cechy histologiczne i histochemiczne mięśni świń, bydła i drobiu a jakość mięsa = Histological and histochemical characteristics of muscles in pigs, cattle and poultry and their relationship with meat quality : rozprawa habilitacyjna / Danuta Kłosowska.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Prace Wydziału Nauk Przyrodniczych - Bydgoskie Towarzystwo Naukowe. Seria B ; nr 31Publication details: Bydgoszcz ; Jabłonna : Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt Polskiej Akademii Nauk, 1984.Description: 76, [49] s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Histological and histochemical characteristics of muscles in pigs, cattle and poultry and their relationship with meat quality
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 057150 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000027581 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 46-67.
Streszcz. ang., ros.
