Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia gastronomiczna. Cz. 1 / Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1982.Wydanie: Wyd. 6Opis: 455, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302003859
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 052931 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000028392
Liczba zamówień: 0

Dla uczniów kl. I i II technikum zawodowego, zawód: technik technologii żywienia, specjalność - żywienie zbiorowe.