Masło - Oznaczanie zawartości soli PN-ISO 1738 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381829991
- PN-ISO 1738:2019-04
- Numer ujednolicony: PN-ISO 1738:2019-04
- Butter - Determination of salt content [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8027 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153309 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.20.
Bibliografia na stronie 9.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 1738:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 28 marca 2019 roku.
Wprowadza ISO 1738:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 28 marca 2019 roku.