Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego / Teresa Drewniak i Emil Drewniak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 168597 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000146629 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
168594 Jak poznawano zjawisko dziedziczności / | 168595 Kwiaty i krzewy ozdobne w ogródku / | 168596 Wirusy / | 168597 Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego / | 168598 Metodyka oceny nasion / | 168599 Jeżyna, czarna malina : mają smaczne, czarne owoce / | 168600 Ogródek działkowy / |
Ksiąźka zatwierdzona pismem Ministerstwa Oświaty i Szkolnictwa Wyższego jako podręcznik dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność - analiza techniczna w przemyśle spożywczym.