Ogólna technologia żywności / pod redakcją Stefana Poznańskiego.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Dział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej, 1977.Edition: Wydanie II poprawioneDescription: 195 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043634 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000039998 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043633 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000039997 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043632 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000039996 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043631 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000039995 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043630 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000039994 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 95157 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000168412 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043626 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029119 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
