Baner ze zdjęciem biblioteki

Ogólna technologia żywności / pod redakcją Stefana Poznańskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w OlsztyniePublication details: Olsztyn : Dział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej, 1977.Edition: Wydanie II poprawioneDescription: 195 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043634 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000039998
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043633 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000039997
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043632 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000039996
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043631 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000039995
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043630 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000039994
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 043626 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000029119
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.

Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.