Ogólna technologia żywności / pod redakcją Stefana Poznańskiego.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043634 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000039998 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043633 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000039997 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043632 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000039996 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043631 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000039995 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043630 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000039994 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043626 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000029119 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy rozdziałach.
Ćwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.