Inżynieria przemysłu spożywczego : ćwiczenia laboratoryjne / [oprac. zespół w skł.: Tomasz Jankowski et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112751 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000111498 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 112639 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000111350 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 054695 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000026797 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 191-192.
Srypt przeznaczony jest dla studentów Wydziału Technologii Żywności.