Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Inżynieria przemysłu spożywczego : ćwiczenia laboratoryjne / [oprac. zespół w skł.: Tomasz Jankowski et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuSzczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1983.Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzupOpis: 192 s., [1] k. tabl. złoż. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112751 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000111498
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 112639 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000111350
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 054695 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000026797
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 191-192.

Srypt przeznaczony jest dla studentów Wydziału Technologii Żywności.

Jankowski, Tomasz.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Biotechnologia.
  • Obszar działalności: Mikrobiologia.
  • Obszar działalności: Żywność.
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012030347

  • Powiązana grupa: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań). Wydział Technologii Żywności.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 01072705

  • VIAF ID: 249716877
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877