Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości azotu - Część 4: Oznaczanie zawartości azotu białkowego i niebiałkowego oraz obliczanie zawartości białka właściwego (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 8968-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.Description: 2, 14 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381824682
Other title:
  • PN-EN ISO 8968-4:2016-06
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 8968-4:2016-06
  • Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) (ISO 8968-4:2016) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.

ICS 67.100.10.

Bibliografia na stronie 14.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.

Wprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.

Polska.
Polska.