Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości azotu - Część 4: Oznaczanie zawartości azotu białkowego i niebiałkowego oraz obliczanie zawartości białka właściwego (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 8968-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381824682
- PN-EN ISO 8968-4:2016-06
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 8968-4:2016-06
- Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) (ISO 8968-4:2016) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8031 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153392 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.10.
Bibliografia na stronie 14.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.
Wprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.