Żywienie w sporcie / Dan Benardot ; redakcja naukowa wydania polskiego Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Zbigniew Szyguła ; tłumaczenie z języka angielskiego Katarzyna Fijał, Kamil Kowalczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788365835666
- 9781450401616
- Tytuł oryginału: Advanced sports nutrition : fine-tune your food and fluid intake for optimal training and performance
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000323 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000147935 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 58 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000148539 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ne 152 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147763 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Druk dwuszpaltowy.
Zapis: "Wydanie drugie" na stronie tytułowej i okładce odnosi się do wydania oryginału, z którego dokonano przekładu.
Na stronie przytytułowej strona tytułowa oryginału.
Nazwy tłumaczy przejęte ze strony redakcyjnej.
Bibliografia na stronach 342-363. Indeks.