Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Suszonki : zachowaj smak na dłużej / Teressa Marone ; tłumaczenie Justyna Rudnik, Agata Trzcińska-Hildebrandt ; zdjęcia Adam DeTour.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Zwierciadło, 2019.Wydanie: Wydanie IOpis: 292, [3] strony : ilustracje ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381321259
Inny tytuł:
  • Tytuł oryginału: Beginners guide to dehydrating food : how to preserve your favourite, vegetables, fruits, meats and herbs
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 31 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147834
Liczba zamówień: 0

Na stronie redakcyjnej informacja: W książce wykorzystano fragmenty z wcześniej wydanej publikacji pt. "Making & Using Dried Foods" autorstwa Phylllis Hobson (Storey Publishing, 1994).

Indeks.

DeTour, Adam.
  • Obszar działalności: Fotograficy.
  • VIAF ID: 18153713737258660441
  • Miejsce urodzenia: Stany Zjednoczone.