Suszonki : zachowaj smak na dłużej / Teressa Marone ; tłumaczenie Justyna Rudnik, Agata Trzcińska-Hildebrandt ; zdjęcia Adam DeTour.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381321259
- Tytuł oryginału: Beginners guide to dehydrating food : how to preserve your favourite, vegetables, fruits, meats and herbs
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 31 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147834 |
Liczba zamówień: 0
Na stronie redakcyjnej informacja: W książce wykorzystano fragmenty z wcześniej wydanej publikacji pt. "Making & Using Dried Foods" autorstwa Phylllis Hobson (Storey Publishing, 1994).
Indeks.