Ekonomika i organizacja w gastronomii / Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184269
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 54 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147864 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147863 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 319-320.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej.