Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 3, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów / Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, 2016.Description: 320 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184689
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147888 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147887 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 317-320.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
