Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 10, Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej : kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Joanna Ozdarska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, copyright 2018.Description: 270 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184825
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 21/10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147894
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 19/10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147893
Total holds: 0

Na okładce: "Podręcznik szkolny".

Bibliografia na stronach 268-270.

Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.

Ozdarska, Joanna.