Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 10, Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej : kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Joanna Ozdarska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184825
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147894 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147893 |
Na okładce: "Podręcznik szkolny".
Bibliografia na stronach 268-270.
Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.