Mikrobiologia łańcucha żywnościowego - Przygotowanie próbek do badań, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Część 1: Ogólne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych PN-EN ISO 6887-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382041262
- PN-EN ISO 6887-1:2017-05
- Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6887-1:2017-05
- Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017) [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8043 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153495 |
ICS 07.100.30.
Bibliografia na stronie 27.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.
Wprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.