Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mikrobiologia łańcucha żywnościowego - Przygotowanie próbek do badań, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Część 1: Ogólne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych PN-EN ISO 6887-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2019.Description: 2, 27, [1] stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382041262
Other title:
  • PN-EN ISO 6887-1:2017-05
  • Numer ujednolicony: PN-EN ISO 6887-1:2017-05
  • Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępny również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8043 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153495
Total holds: 0

ICS 07.100.30.

Bibliografia na stronie 27.

Dostępny również w wersji elektronicznej.

Wprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.

Wprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.

Polska.
Polska.