Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza sensoryczna - Metodologia - Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania PN-ISO 4121 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998.Description: 12 stron : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323625565
Other title:
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 4121:1998
  • PN-ISO 4121
  • Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania
  • Sensory analysis - Methodology - Evaluation of food products by methods using scales [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Magazyn Główny PN-5746 (Browse shelf(Opens below)) 1 Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej 1000154370
Total holds: 0

ICS 67.240.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.

Polska.