Analiza sensoryczna - Metodologia - Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania PN-ISO 4121 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323625565
- Numer ujednolicony: PN-ISO 4121:1998
- PN-ISO 4121
- Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania
- Sensory analysis - Methodology - Evaluation of food products by methods using scales [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | PN-5746 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej | 1000154370 |
ICS 67.240.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.