Zasady technologii chemicznéj gospodarskiéj. Cz. 2, O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p. / przez Józefa Bełzę z uwagami praktycznemi nad warzeniem piwa, przez Karola Kurka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p
Item type | Current library | Collection | Call number | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Druki do 1900 r. | 30527 I (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. | 1000155626 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Druki do 1900 r. | 30783 I (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. | 1000155002 |
Total holds: 0