Baner ze zdjęciem biblioteki

Zasady technologii chemicznéj gospodarskiéj. Cz. 2, O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p. / przez Józefa Bełzę z uwagami praktycznemi nad warzeniem piwa, przez Karola Kurka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : nakł. Gustawa Sennewalda, 1840.Description: 198, [2] s., [1] k. tabl. [złoż.] ; 19 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • O warzeniu piwa, wyrabianiu octu, otrzymywaniu cukru z buraków, wydobywaniu krochmalu i przerabianiu go na cukier, wybijaniu olejów, i.t.p
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 30527 I (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. 1000155626
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 30783 I (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. 1000155002
Total holds: 0
Bełza, Józef
  • Field of activity: Chemia.
  • VIAF ID: 101705973
  • Occupation: Chemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339

Kurek, Karol
  • Field of activity: Nauczanie.
  • VIAF ID: 102087522
  • Occupation: Nauczyciele.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96012934