Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ wstępnęgo blanszowania lub zamrażania na odwodnienie osmotyczne dyni / Monika Janowicz, Ewelina Fronckiewicz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 93-102 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 558 (2011), strony 93-102
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 100-101.

Streszczenie angielskie.

Janowicz, Monika.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311145886
Fronckiewicz, Ewelina.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 13158732864533050645