Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmiany oksydacyjne frakcji tłuszczowej w przechowywanych ciastkach kruchych / Anna Żbikowska, Anna Tenderenda.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx004837640Inne nry kontrolne: (OCoLC)1153300980 Subject(s): In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 559 (2011), strony 321-330 In: Produkcja roślinna w niekorzystnych warunkach gospodarowania. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Biologicznych i Rolniczych, 2011.. Strony 321-330
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 328-330.

Streszczenie angielskie.

Tenderenda, Anna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 24158978830655791256