Baner ze zdjęciem biblioteki

Czynniki ograniczające kiełkowanie ziemniaków podczas przechowywania / Zbigniew Czerko, Kazimiera Zgórska, Magdalena Grudzińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: Ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy Strony 243-252 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 557 (2010), strony 243-252
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 250-251.

Streszczenie angielskie.

Zgórska, Kazimiera.
  • Field of activity: Agrotechnika.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • VIAF ID: 250186018
Grudzińska, Magdalena
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.