Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ dosuszania czipsów w procesie otrzymywania na ich właściwosci podczas przechowywania / Agnieszka Kita, Agnieszka Tajner-Czopek, Grazyna Lisińska, Ewa Płuciennik, Katarzyna Popiela-Kukuś.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy Strony 285-294 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 557 (2010), strony 285-294
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 292-293.

Streszczenie angielskie.

Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924
Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867
Popiela-Kukuś, Katarzyna.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315711659