Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ temperatury smażenia na zawartość akrylamidu w produktach ziemniaczanych / Agnieszka Tajner-Czopek, Grazyna Lisińska, Agnieszka Kita, Elżbieta Rytel, Anna Pęksa.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy Strony 295-304 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 557 (2010), strony 295-304
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 301-303.

Streszczenie angielskie.

Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867
Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924
Rytel, Elżbieta.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315231578