Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena przydatności wycierki ziemniaczanej w wytwarzaniu półproduktu do fermentacji etanolowej / Wojciech Białas, Mariusz Lesiecki, Katarzyna Leja, Grażyna Lewandowicz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: Ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy Strony 467-477 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 557 (2010), strony 467-477
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 475-476.

Streszczenie angielskie.

Białas, Wojciech
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Field of activity: Mikrobiologia przemysłowa.
  • Field of activity: Bioprzemysły.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 2981158982595756190002
Lesiecki, Mariusz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 315232290
Serwańska-Leja, Katarzyna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • VIAF ID: 3132157416831116710007
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878