Podstawy metodologii badań doświadczalnych w nauce o żywieniu i żywności / Jan Gawęcki, Wiesław Wagner.
Material type:
TextPublication details: Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Description: 287, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301058838
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113948 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000114164 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113831 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000050807 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 257-260. Indeks.
Skrypt przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.
