Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy metodologii badań doświadczalnych w nauce o żywieniu i żywności / Jan Gawęcki, Wiesław Wagner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Description: 287, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301058838
NUKAT: xx001218682Inne nry kontrolne: (OCoLC)297716598 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113948 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000114164
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113831 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000050807
Total holds: 0

Bibliogr. s. 257-260. Indeks.

Skrypt przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.