Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy metodologii badań doświadczalnych w nauce o żywieniu i żywności / Jan Gawęcki, Wiesław Wagner.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa ; Poznań : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1984.Opis: 287, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301058838
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113948 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000114164
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113831 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000050807
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 257-260. Indeks.

Skrypt przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.