Podstawy metodologii badań doświadczalnych w nauce o żywieniu i żywności / Jan Gawęcki, Wiesław Wagner.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301058838
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113948 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000114164 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 113831 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000050807 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 257-260. Indeks.
Skrypt przeznaczony dla studentów akademii rolniczych.